Λίγα Λόγια Για Εμάς

 
Νικόλαος Ιωάννου - Κυριάκος Κυριακόπουλος Ο.Ε.
Κατασκευαστικές - Οικοδομικές Εργασίες - Περιστέρι Αττική


 

Η Νικόλαος Ιωάννου - Κυριακόπουλος Κυριάκος ασχολείται με την κατασκευή και πώληση νεόδμητων διαμερισμάτων. Η εταιρεία μας  κατασκευάζει σύγχρονα κτίρια κατοικιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας.
Η πολυετής παρουσία μας, κυρίως στην περιοχή του Περιστερίου, και η ικανοποίηση και εμπιστοσύνη αυτών που απέκτησαν το σπίτι τους από εμάς είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών μας, την εξαιρετική ενεργειακή τους απόδοση στην πράξη και την αντοχή τους στο χρόνο.
Για κάθε πολυκατοικία που κατασκευάζουμε, η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής και της στατικής μελέτης καθώς και η έκδοση της οικοδομικής αδείας πραγματοποιούνται από τα μέλη της εταιρείας καθώς αυτά είναι πολιτικοί μηχανικοί του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ενώ και οι συνεργάτες του γραφείου είναι αναλόγων προσόντων.
Η κατασκευή του ακινήτου γίνεται από έμπειρα συνεργεία υπό την αυστηρή μας επίβλεψη, εφαρμόζοντας με ακρίβεια την μελέτη της αδείας της πολεοδομίας σε όλο το κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού. 
Επιλέγουμε θέση για τις πολυκατοικίες μας επιδιώκοντας τον ιδανικό προσανατολισμό και την βέλτιστη προσβασιμότητα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η χρήση νέων υλικών και τεχνικών σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση των τελευταίων ευρωπαϊκών προτύπων, έχουν ως αποτέλεσμα τα κτίριά μας να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής του πολίτη, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν πολύ χαμηλή δαπάνη για θέρμανση, κλιματισμό και ζεστό νερό χρήσης.

 
     
     
 
 

Συγχρόνως το γραφείο μας ασχολείται με την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων. Πλήθος ιδιώτες μας έχουν εμπιστευθεί για να κατασκευάσουμε ή να ανακαινίσουμε το σπίτι τους. Αναλαμβάνουμε:
    • έκδοση οικοδομικών αδείων
    • επίβλεψη ή/και κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών
    • ανακαινίσεις σπιτιών/διαμερισμάτων
    • τακτοποιήσεις αυθαιρέτων

και άλλες συναφείς υπηρεσίες. Με λύσεις προσαρμοσμένες κάθε φορά στις ανάγκες του πελάτη, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, δίνουμε βάση τόσο στην λειτουργικότητα όσο και την αισθητική. Βασικό μας μέλημα η τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος του έργου.


   Η επιτυχής πορεία μας είναι το αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών μας, που για εμάς είναι έμπνευση για εργασία και μας οδηγεί στη δημιουργία νέων έργων.